I grunden kan vi hjälpa dig med all sort IT Support.
Vi erbjuder lösa timmar, Abonnemang och Projektbaserade offerter.

Skydd mot Virus och nätfiske
Vi är återförsäljare åt ESET, vilket är ett av dom ledande företagen i världen på antivirus och skydd på internet. Eftersom vi har egen åtkomst till deras återförsäljarportal så kan vi skräddarsy det skydd som just ni behöver. Man kan väldigt flexibelt lägga till fler enheter i samma licenser.

Backup
Vi har en egen server som står här i Strängnäs som vi kan erbjuda backup mot.
Vi hjälper er självklart även att komma igång med egen backup och egna rutiner för detta.
Även backup mot molnet kan vi lösa.

Support
Snabbt på plats är ett av våra ledord. Vi är baserade i Strängnäs och har en väldigt välutrustad service bil. Ett eget lager av dom datordelar, nätverksutrustning och kringutrustning som ofta går sönder så att vi kan laga eller byta det trasiga så snabbt som möjligt.

Erbjuder support på det mesta inom IT. Hjälp med datorer, nätverk, internet, skrivare eller backup är inga bekymmer. Behöver ni en ny hemsida eller hjälp med era sociala medier är vi rätt företag för jobbet. Är det någon väldigt avancerade funktioner ni behöver på er server eller hemsida så har vi ett gediget nätverk inom området så vi kan snabbt hjälpa er hitta rätt partner som kan lösa era utmaningar.

Inköp
Ska ni byta utrustning? Behöver ni någon att bolla idéer med?
Eller vill ni bara släppa det helt? Ring oss så tar vi ett möte. Ni berättar vad ni gör och vad ni behöver. Vi tar fram lista på vad som ska köpas. Självklart så installerar vi allt och ser till att ni kommer igång så fort som möjligt också.

Mellanhand
Något vi ofta märker att det finns ett behov av en mellanhand mellan beställare och IT företag. Där kan vi hjälpa till. Ska ni göra en större investering i er IT miljö men inte helt med på vad säljaren pratar om eller om det han säljer ens är rimligt för er? Då ringer ni oss. Vi kollar av era behov och agerar bollplank och mellanhand mellan beställare och teknik.

Mer info kommer att dyka upp här så snart vi är klara med nya sidan och villkoren för våra abonnemang.